NFL Kvote in igralni načrti za igre

Résumé

Odvisno od tega, kaj boste morali storiti, sicer se izognete varovanju njihove izbire, vam lahko zagotovi najboljše možnosti za dobitke.Na primer, imate Philadelphia Eagles in Seattle Seahawks, poleg tega pa je ocena video igre več/pod 46,5. Celotna igra je bila opravljena s popolno oceno od 51, zelo stave, ki so bile dane na novo, so zmagale.

  • « Predvidevamo, da bomo morali imeti Carriese za pokrivanje četrtkovih noči in morda boste razvili zmago v celoti, da boste odpravili parlays na denarni liniji in dali boste dražljivke, preden bodo tudi ocenili v nedeljo. »
  • Za pomoč vašemu optimizatorju se lahko odločite, katere uvrstitve vam dajejo izjemno resnično vrednost in lahko, katere nudijo najmanjšo vrednost, in tako boste oblikovali njihov seznam.
  • Ko jim tudi ne moremo potrditi, se zavezujemo, da bomo vaše izbire držali visoko verjetno stran od dosežka.
  • Novi 49ers so dobili enega najvidnejših začetnih tednov ene ekipe, medtem ko so zdrsnili do odličnih 31-7, zaradi zdravih sredstev pa so naredili vtis na povsem nove Pittsburgh Steelers na poti.
  • Celoten preklop dvainštirideset,5 (nižje od -115) na dvainštirideset petek, po obisku 44,5 v sredo.
  • Ugotovili bodo, da dodatne stave dopolnjujejo stopnjo njihove osnovne izbire, vedno izgubijo do 1500 $.

Stave na profesionalne rekvizite lige NFL so zahtevne, medtem ko vse igre na športnih dogodkih ne gredo po načrtu. Če verjamete, da Quarterback X običajno doseže več kot 22,5 sedežev, vendar je njihov rezultat v zavetju dvakrat in odpihnejo zabavo, je verjetnost, da se bo zbral s 23 zaključki, precej nizka. Preprosto vam bo dal žogico za golf in lahko greste ven na novo uro. Ki deluje skoraj tako kot popolna spletna igra, vendar se vrti do vas do ljudi in ne drug do drugega. Na stavno izbiro « party full » na splošno stavite na svoj ali ne, če menite, da stranka X nagiba k rezultatom, ki so skoraj enaki razponu, ki ga ponujajo športne stavnice.

Užitočný zdroj: Nfl Chance Nekaj ​​dni 2

Zmaga ali poraz, DK vam ponavadi pomeni pol ducata $25 dodatnih stav, kar skupaj znaša 150 $ v bonusih. Igrati morate z dodatnim geslom bet365 SBRBONUS, da lahko zahtevate povabilo nove športne stavnice. Popolnoma novi zmagovalec varovanja Kansas Urban Area Chiefs je odklenil vašo najkrajšo priložnost, da bi osvojil Very Dish 58 v +600. Kljub temu je varno na vrhu seznama možnosti kljub nepričakovanim porazom pri Detroit Lions v 1. koraku meseca.

Nfl Naslov Round Moneylines

Če ste njegovo ime neznano, tako da lahko hazarderji v ZDA, je Bet365 med najpomembnejšimi spletnimi športnimi stavnicami na sodišču. Čeprav ne, glede na razsežnosti podjetja in vaš značaj, boste morda naleteli na hitro užitočný zdroj gradnjo Bet365, saj se legalizirane športne stave razvijajo skupaj z vsemi nami. Ker ustvarjajo pomanjkanje številnih rekvizitskih stav, ki so na voljo na drugih spletnih mestih za igranje lige NFL, ustvarjajo navzgor na kakovosti vašega spletnega mesta in vaše aplikacije za mobilne igre na srečo.

užitočný zdroj

Ko ste na svoji spletni strani z izbori NFL, to pomeni, da je skoraj zagotovo verjetno, da boste stavili na vsaj nedavne igre NFL. Kot rečeno, svež terminski trg lige NFL ponuja celo vodilno priljubljenost. In zaradi visoke stopnje priljubljenosti vaše lige NFL boste lahko stavili na številne terminske priložnosti lige NFL tudi v povsem novi sezoni izven sezone.

Rams med Seahawks Week 1 Kvote

Resnični ljubitelji spletnih stav se zabavajo s programi športnih stav in uživajo v občutku stav. Zaradi tega je stopnja programske opreme navdušenega igralnega mesta NFL izjemno pomembna.Najnovejša mora imeti preprost, enostaven vmesnik in mora biti predvsem enostavna za brskanje in morda boste izkušenim hazarderjem podobni. Stave v zvezi z ligo NFL lahko udobno izvajate na številnih športnih stavnicah, vendar posebne športne stavnice izstopajo zaradi več dejavnikov. Pogovorimo se o tem, kako se seznam znanih spletnih mest za stave NFL pojavi v drugih regijah spletnih športnih stav.

Cincinnati Bengals proti San francisco 49ers Chance

Sveži 49ers imajo 0-4 ATS v zadnjih štirih tekmah proti skupnostim, ki imajo učinkovite informacije. Houston, Indianapolis in Las Vegas so bile tri od naših šokantnih skupin, ki so vam pomagale zasenčiti njihov skupni zaslužek, vsi pa so v letošnjem letu dosegli 6,5. Najnovejša običajna sezona lige NFL 2023 je končana, saj je vseh 32 organizacij pripravljenih na skupno zmago. Hkrati so zdaj le še približno tri tekme do roba na meji polja ali nižje od njega, kot je opazen obračun NFC 49ers-Eagles. Ko ste hazarder, ki rad napada popolnoma novo industrijo, ko se dotakne, bo sankanje v 8. mesecu težko.

Nos articles

En relation