Az Eagles 2024 Nfl rájátszásának lehetőségét az esélyadók azt jósolják, hogy Philadelphia visszatér a funkcióba

Résumé

Az egész ki van téve a 49,5-ről, és ma délután 43-ból az alsó részét ütöd le. « Nem sok minden történik ezzel az általánossal, de szinte minden készpénzem megtalálható a vadonatúj Below-ban » – mondta Shelton. Ennek ellenére a Bills (14-4 SU, ATS) kiesett a legújabb Divisional Bullet-ben.

  • « Az egyértelmű szerencsejátékosok a vadonatúj Chiefs-en vannak, így a nap folyamán visszaugorhat Jacksonville-be » – mondta Seamus Magee, a BetMGM kereskedője.
  • Abban az esetben, ha az Over-ed pénzbe kerül, az azért lesz, mert a Bengalsnak megvolt a módja az új Browns menedékének.
  • Az első jobb fogadás az, hogy bevezetőt és két előadást adsz, amelyeket nagyon szerettem, hogy ma bezárjak, amikor úgy gondolom, hogy augusztusban nem lesz választásom, hogy eljátsszam ezt a mennyiséget.
  • A friss Tigers ezután a Kansas State miatt dobott a Tx Bowlon, és 9,5 szekciós esélytelenként esett vissza.
  • Azonban a 49ers (5-1 SU/4-2 ATS) feladta néhány későbbi karrierigényét, és előfordulhat, hogy figyelmen kívül hagyta az utolsó másodpercben a szakma-célt, és próbáljon 19-17-re bukni.
  • Ez annyi, mint a legújabb Browns NFL-es szorzója, mint a +160 esélytelenebbé (fogadjon száz dollárral, hogy 160 dollárt keressen).

Baker Mayfield, Mike Evand és Rachaad White valószínűleg nem tesz elegendő tűzerőt ahhoz, hogy biztosítsa, hogy benne legyenek a betclic bónuszkód videojátékban. Hiányozni fog, és lehet, Anthony Richardson több hihetetlen játékot tud produkálni, de a Jaguars ezt gyakran egy jó profi gól felett győzi le. Az előnyök itt vannak annak érdekében, hogy a Prime tíz versenykiválasztásoddal együtt (még akkor is, ha nem találnak szemet, amely segítene a pár játék megtervezésében). « Ez valóban egy olyan helyzet, amikor a júniusi friss vonal nem a szeptemberi új vonalnak tűnik. Az egy hétfő este miatt az összes valós idejű parlay a 49ershez megy » – mondta Michaelson. »Ha a hétvégi kedvenc győzelme után a kedvenceket a kedvencek után értékeljük, a közeljövőben valószínűleg a Jetben fogunk gyökerezni. »

Betclic bónuszkód | Ötletek a pont megvalósításához Adj Nfl

A friss Anglia megpróbálja lehúzni a 84%-ot a fogadások 91%-áról. A belépési szám csaknem 2/1 marad a Browns-nak, de a pénzt adva majdnem 3./1. lépés a Bengalsnak. Cleveland kapja meg az első pénzvonali jegyek többségét, és még azután is készpénzre válthat, hogy sok tartalékot játszott. A TwinSpires teljes próbálkozása a 37,5 és a néhány módszer közötti bolondozás során a vadonatúj Alacsonyabb, mint a tét 57%-a/pénz 52%-a mellett.

Nyitó Nfl 1. hónap esélyei és nyomai

betclic bónuszkód

Az igazán érték keresése során a srác közelről szemmel tartja a játékterületek mozgását. Erősen gondolkodik a statisztikán belül, és a görbe előtt áll; hagyja, hogy az összegek beszéljenek. A Windsori Főiskolát vagy egyetemet végzett, aki a Sportesemények edzésén szerzett képesítést, Jon házi kedvenceivel lóg, mivel nem igazán lát kosárlabdát. Legjobb fogadóalkalmazásaink kicsik voltak, hogy segítsenek kielégíteni az NFL-játékosok friss étvágyát azáltal, hogy a vadonatúj napirend megjelenése után minden egyes játékhoz lehetőséget biztosítottunk a 2023-as NFL-naptáradban. A Choice contours fogadás egy másik módot is kínál az NFL-játékokkal való kapcsolattartásra azáltal, hogy megváltoztatja a szokásos pontokat, amelyeket a sportfogadások miatt hagynak hátra. Ez a fajta tét arra készteti, hogy növelje, különben leessen a legújabb szórásról, egyébként összesen, és ez megváltoztatja a fizetés lehetőségét.

Hétfő estére a friss tartomány kiment a Chiefs -6,5-ből, így -6-ot, közelgő -5,5-öt és -5-öt lehet a -4,5 felé vezető úton. Washington egyszerűen a QB Kyler Murray újbóli visszatérésében reménykedik, aki az elmúlt 12 hónapban elszakította jobb oldali ACL-jét. Murray még nem tapasztalt, és nulla hely van a visszatérésére. A minap a friss Cards kihelyezett Colt McCoy-t – aki várhatóan Murray távollétében indult – és Josh Dobbs-t nevezed ki a friss kezdőnek. Dobbs csak Arizonában volt augusztus huszonnégyként, a Notes szerezte meg a Cleveland-i csereügylet keretében.

A legújabb Anglia Patriots In the Cincinnati Bengals Odds És Ön választhat, a hét első lépése

Csupán két videojáték az NFL-nap első lépésének ütemterv funkcióinak szakaszában hétből vagy még többből fejlődik ki. Egy sor, amelytől egy kicsit távolabb van, az a Panthers, amely egyre jobban kedveli a dos.5 dolgokat a Browns-ban. Brissett szilárd megoldás arra, hogy Watsont Clevelandre cseréljék. Ezzel együtt keresse meg a nagyközönséget, hogy eltűntesse az új Pantherst, valamint a higanyos Mayfieldet, különösen amiket a karolinai bemutatkozáson belül szerez pszichológiai poggyászuk randevúzóival szemben. Dak Prescottnak a hetedik szezonja lesz a teljesítő hátvéd, de a Cowboysnak kérdései vannak a fogadókat és a támadósort illetően.

Tanulja meg a 2024-es házimunkát a Derby Picksnél

betclic bónuszkód

Lépj be a legelső golyóba, WR Treylon Burksbe, aki láthatóan erősödő fájdalmakat tapasztalt a kondicionálás során, és új játékkönyvet fogsz kapni. De valójában nem várják az első pénteken a szülővárosukkal szemben. Érdekes lehet, hogy a munkák hogyan fejlődnek a vadonatúj QB-kkel, és a vadonatúj eladás.

Játékok

Bár nem, nem hisszük, hogy ez a helyzet ebben a meccsben. A friss Colts számtalan elemet oktatott a védelemre az elmúlt 12 hónapban, és a csoportok számos stílusban megverték őt.Sok fogadónál akadályozzák meg a 3,5 pont kialakulását, ha kedvelik a favoritot, amiatt, hogy a csoportnak négyes győzelmet kell aratnia. Az egyik vezető ok, amiért Carolinát vizsgáljuk, az a tény, hogy Young nem indul egy normál kezdő és hivatalban lévő párharcba. Különben is, Ridder egyszerűen négy meccset játszott tavaly, és nem mindig ugyanaz a törzskönyve, mint a fiatalabbnak.

Nos articles

En relation